dissabte, 10 de novembre del 2007

Cagades

Avui l'han tornat a cagar, els molts maleïts fills de la gran santíssima ......... (fill the gab). Crec que mai m'havia emprenyat tant com avui, sobretot perquè realment necessitava arribar aviat a Vilafranca. I, com no, ells han tornat a fer tard (però més subtilment).

És ben sabut que ells es van carregar el túnel dels FGC entre bellvitge (o Bellvige) i Sants. Ran d'això també la línia de Vilanova ha estat tallada i tots els trens passen per Vilafranca. Doncs, fa tres setmanes se'ls va ocòrrer la magnífica idea de canviar horaris de renfe de festius a laborables durant el dissabte 22 i diumenge 23 d'octubre. Al llarg de les seguents setmanes van seguir amb les mateixes. Ara, ni se t'acudeixi mirar els horaris laborables de la línia C4 perquè els trens passen cada 1/2 hora, però quan els hi surt de la punta de la pastanaga, nano!

Doncs resulta que avui he anat a l'estació a 3/4 de 8, per si de cas no tornessin a canviar horaris i el tren ha arribat a les 7.55, just com els darrers dies. I com que no han avisat de res doncs vol dir que segueixen amb el "pla de xoc" per la seva cagada a bellvitge. He arribat a Barcelona bé, just 10 minuts abans de les 9h i m'he encaminat cap a l'escola Forca travessant la plaça Catalunya.

Avui teniem una bona sessió, finançament i tesoreria, un aspecte que m'interessava força. Malauradament al migdia tenia un dinar de comiat dels Llops i Daines del curs passat. I tot i que començaven a la 1h del migdia, jo tenia monografic fins a les 3h. Com que volia arribar abans de dinar, per estar una estona jugant amb la canalla, he decidit marxar a la 1h per ser a Vilafranca a les 2h. I com les darreres setmanes, els trens marxaven a "i cinc" i a "i trenta-cinc" jo a les 12.50 he marxat del monografic (petant-me les dues últimes hores, no pas perquè no m'interessés) i he anat corrents cap a l'estació.

I allí m'he trobat amb la cagada. Resulta que els trens circulaven com sempre.... cada hora 1 tren. Així que he estat 5 minuts cagant-me en tot. Llavors ha vingut un tren cap a Martorell (a les 12.59) i mira... l'he agafat fins a Sants, perquè l'estic fins als ous de Pl. Catalunya.

A Sants ha anat tot molt bé. He esperat fins a les 13.25 (13.20 a catalunya) per anar cap a Vilafranca. Ha arribat i he pujat. De mica en mica s'ha enfilat cap a l'Hospitalet, Cornellà, Sant Joan Despí.... fins arribar a Sant Feliu on ens hem hagut d'esperar que passés un tren de mitja distància (es veu que tenen preferència ells davant els trens que SEMPRE circulen per la C4). Després, a Molins de Rei, just 20 segons després de arrancar el tren, han parat de nou perquè un energúmen, un desgraciat, un maleït imbècil s'ha fotut al mig de la via. Seguidament, a Sant Sadurní d'Anoia ens han tingut esperant 10 minuts perquè passessin dos trens (de llarga distància i un Talgo, diria). Ha arrencat de nou ja sense més incidències. El tren havia d'arribar a les 14.20 i he baixat a l'andana a les 14.35.

Total que he arribat a les 14.40 al cau quan hi hauría d'haver arribat a les 13.00h. Cagada. Al cap i a la fi, sóc un més dels centenars de milers de catalans i catalanes putejats, fastigejats, amargats, oblidats i torturats per una empresa que gestiona el transport de les rodalies de la ciutat de Barcelona.

Per sort per mi, la canalla del cau m'ha fet oblidar fàcilment tots els maleïts problemes que es provoca la puta i fastigosa ................ (nom de la implicada) a tots els usuaris de Catalunya.