diumenge, 25 de novembre del 2007

Assemblea General II

Fins ara he estat fent feineta així que pararé un moment per comentar la jornada.

Una vegada més l'agrupament de Vilafranca ha fet presència a l'Assemblea General de Minyons Escoltes i Guies. Aquest any ha estat a Tàrrega així que hem marxat a les 8.00h del matí de vila i hem marxat cap a Tàrrega. Un cop allà, i amb el fred que malauradament feina, hem travessat tot un llarg carrer, hem aparcat i hem tornat una mica endarrere caminant fins a l'Ateneu on es desenvolupava l'Assemblea General. Però teniem gana!

A mig camí ens hem trobat una pastisseria, hem entrat per esmorzar i ens hem trobat a un cocap de vilafranca, amb unes noies del cau de Sant Boi de Llobregat. Tots junts hem anat cap a l'assemblea, just un carrer més amunt. Ens hem inscrit i hem entrat a la platea de l'ateneu, tots juntets amb d'altres membres de la demarcació Baix LLobregat - Garraf - Alt Penedès.

L'assemblea ha trascorregut com sempre i s'han dir coses força interessants. I com sempre, com assemblearis i democràtics que som.... hem votat cosetes!!.

I com sempre, hem recopilat el màxim de material comunicatiu possible: tríptics de monogràfics, projectes, catàlegs de brownsea, pòsters, eines... i hem fet fotos pel record. I a més a més, hem tingut la sort de veure un dels nostres companys (ex-economista de l'agrupament i actual economista de la demarcació) darrere el faristol parlant davant de tota l'assemblea!!

Ara, sols queda passar la informació al proper consell de l'agrupament. :p