dimarts, 21 de novembre del 2006

Ensenyem anglès a l'escola

Estic super content. Després de llegir sobre unes jornades sobre l'ensenyament a l'anglès vaig decidir incriure'm ja que el dia d'avui tenia molt bona pinta.

I HA ESTAT AIXÍ !!.

Primer ha vingut un home que ens ha parlat sobre com ensenyar a nens de parbulari fins a 2n de primària anglès a través dels dialegs. Ha estat impressionant com a través de dialegs entre dues persones, a mode de conte, ens ha ensenyat alemnay, si més no, a dir uns dialegs. I després ens ha mostrat un vídeo on surtien nens de 5 i 6 anys fent una representació força llarga en anglès. Una autèntica maravella.

La metodologia que emprava consisita en ensenyar als nens unes frases en anglès barrejats amb simbols de manera que els nens no sabien què volia dir però sí qui ho deia. És un aprenentatge oral, per perdre la por a parlar. I aquesta tècnica barrejada amb gramàtica i lèxic pot crear maravelles de nens i nenes.

Estic molt content d'haver assistit a aquestes jornades, molt però molt content. Encara estic flipant amb la tècnica que ens ha ensenyat. Els resultats són impressionants.