divendres, 7 de març del 2008

Objecció

Avui he sentit una noticia que m'ah deixat perplex. Sembla ser que la Senyora Esperanza Aguirre, presidenta de la comunitat de madrid ha dit que deixarà que els seus paisans puguin fer objecció de consciència davant l'assignatura d'Educació per a la ciutadania. Malgrat estic en contra d'aquesta assignatura (per altre motius que no els del PP) crec que, tot i que una persona a títol individual vulgui fer objecció, ella no té cap dret a permetre la objecció... a més essent presidenta d'una comunitat.

Imaginem el cas que el Senyor José Montilla, president de la comunidad autónoma de Cataluña, declarés a bombo i platarets que permetrà la objecció de consciència per a l'assignatura de Lengua i literatura castellana per a tots aquells que puguin tenir algun recel, a nivell ètic i moral, davant aquesta assignatura. Perquè de segur que existeixen famílies extremadament catalanistes que volirien que desaparegués la llengua castellana dels Països Catalans.

La veritat sigui dita, això no passarà mai perquè, en general, els catalanets i catalanetes tenen una cosa que a molts espanyolistes possiblement els molesta; respecte a les altres cultures. A més a més, se'ns tirarien al coll dient-nos separatistes i naZionalistas i aquestes coses que circulen per la xarxa i pel boca-orella.

Res.... una curiositat més: La abuelita.