dimecres, 24 de setembre del 2008

Learning English

Aprofito un descans per oferir-vos un parell d'enllaços que us portaran a una amplia gamma de recursos en linia per aprendre anglès (o si més no, practicar).

En primer d'ells és Vaughanradio i es tracta d'una radio Espanyola que parlen íntegrament en anglès, amb persones natives. No és una radio anglesa! És una o dues persones parlant en anglès sobre diferents temes, contes, diàlegs... i, mentre van parlant, descrivint, exposant... de tant en quan detallen i tradueixen algunes paraules complexes al castellà.

És molt interessant perquè és una radio d'una acadèmia d'anglès que té un caire clarament educatiu i d'aprenentatge de la llengua anglesa. Feu-hi una ullada, no té desperdici.

El segon link és més de recursos. La pàgina es diu La mansión del Ingles i té un recull de listenings, readings, vocabulary, grammar, i tot el que faci referència a l'anglès. Els recursos són facilment utilitzables i molt ben organitzats, per temàtica, per dificultat, per extensió... i a més, t'ofereixen un munt d'exercicis per practicar aquesta teoria i recursos. Increíble.

Siau