dimarts, 24 de juny del 2008

Sant Joan



La nit de Sant Joan,
és nit d'alegria;
Doneu-me xampany!
Doneu-me xampany!

Quina nit!... i dia, jeje. Com era d'esperar vam començar a marxes forçades, sempre decidint a última hora on passarem la nit. Eren les 20.00h que començàvem a moure'ns del Tívoli (concretament al Tito birra-en-mà) cap a Can Torreta a comprar el sopar i la priva. Amb calma i sense estressar-nos vam entrar i vam començar a comprar els ítems necessaris per a un magnífic i potent sopar de Sant Joan. Menú? Amanida de pasta (espirals, llacets, olives negres i blanques, potes de cranc, quilos de tonyina, formatge, anxoves, oli, salses rosa i de maionesa, tomàquet... i lo que surja oiga!. I tot ben amenitzat amb unes ampolletes de vi rosat. De segon?... Postres?... vam anar directament als >13º.

Clar que les coses no sempre surten bé. Vam posar les olles a sobre els fogons i uns segons després, just el temps per apartar-me de davant dels fogons, va esdevenir la tragèdia... "un petit xerric, un cop sec, uns fogons amb pendent de 45º, dues olles a terra, un tsunami culinari...". El moble que aguantava els fogons estava mig podrit i els claus es van desencaixar tombant tot el fogó endavant fet que van precipitar les dues olles, amb aigua encara freda (buff!), pel terra de la cuina. Ostia! Quin mullader!. Apaga els fogons, tanca el gas, FREGA!

Tot va quedar en un ensurt i vam poder cuinar amb un pla alternatiu gràcies als veïns de dalt. Mentre nosaltres, a sota, tallavem i preparàvem l'amanida a la fresca del pati. El pati.... buff, quantes batalletes i històries d'alcohol que van sortir... tots i totes estem marcats per aquesta creu, ningú s'escapa d'una nit d'excès i intoxicació etílica, jeje.

La nit va ser genial. Després d'una bona estona al pati parlant i xerrant vam sortir a buscar els concertillos discotequeros de les platges. Però al final, el nostre objectiu d'anar a la Carpa o va quedar reduit a quedar-nos al parc de davant la platja amb la festa punki-tecno-rave que va durar fins a altes hores del matí d'avui 24. Buff, quin cansament.

I a les 7.30h a menjar, que hi ha gana. Hem trobat un forn barat i a prop (no com el Trull) i hem recuperat forces i eliminat excessos d'alcohol. Tot per marxar cap a caseta pels volts de les 9.00h. Eh! I de tornada, ens hem deslliurat del control dels mossos malgrat l'hem vist... estaven ben distrets amb d'altres cotxes, jeje. Quina sort eh?!

Apa, me'n vaig que tinc reunió de Casal d'Estiu....sí... avui, pff (I demà comencem amb la quitxalla... arf.... nota mental: he de dormir!)