dijous, 26 de juny del 2008

Fastcamp!

Motxilla a punt de camp d'estiu... però us preguntareu perquè és tant i tant petita i esquifida, oi?! És motxilla de cap de setmana, jeje, perquè demà, després del casal d'estiu de Pacs, gaudiré amb els Llops i Daines de l'agrupament d'uns dies de camp d'estiu, un tastet breu i ràpid, un fastcamp. A les 14.00h, en acabar el casal d'estiu, m'encaminaré amb el cotxe cap a Riudaura, on des d'ahir al matí els Llops i Daines estan muntant el que serà el seu camp d'estiu d'aquest any i que durarà fins el proper 5 de juliol. Jo simplement m'hi quedaré tres dies, fins diumenge, perquè dilluns he de tornar a ser aquí per continuar amb el casal d'estiu.

I a sant de què? Doncs mira... enlloc de sortir de festa a la nit i avorrir-me de dia (ara que no hi ha classes ni exàmens) aniré a passar uns dies al màxim amb una tropa d'infants i caps al bell mig de les muntanyes de la Garrotxa. És clar que els ajudaré a muntar taula, latrines i demés instal·lacions, no us pensessiu pas que vaig de vacances a fer panxing i grassing.

A més, aprofitaré per inspeccionar el terreny que utilitzarem amb els Ràngers i Noies Guies a principis d'agost, del 3 al 15, quan fem el nostre increible i genial camp d'estiu de R/NG dosmilvuit. Així, coneixent el terreny, sabrem millor com actuar i quines activitats i tallers podem fer, instal·lacions que podem muntar, de quin riu podrem gaudir i de tantes altres coses.

Fins i tot... tindré l'exclusiva de les primeres fotografies d'aquest camp d'estiu, jeje! I si molt m'apures, diumenge, de tornada podria passar a veure els més petits de tots, els castors, que comencen el seu campament el dissabte a l'Esquirol, Santa Maria del Corcó, població que està de camí de Riudaura.

Quina enveja oi?! Elis, elis! I vosaltres no! :p