dijous, 3 d’abril del 2008

Educació emocional

Avui he tingut el privilegi, l'honor, d'assistir a una conferència sobre Educació Emocional. La veritat és que ha superat, en escreix, les meves espectatives prèvies. Ha estat una profunda introducció a l'educació emocional en el marc teòric, amb exemples de cara als alumnes i a aplicacions amb infants i amb una intenció clara de conscienciar la necessitat de treballar aquesta educació tant en el marc escolar com el el marc familiar.

I sabeu que?! M'ha convençut.... er..

D'acord.... ja ho estava abans de començar, però m'hi he reafirmat. Després de la pràctica amb l'arantxa durant el Consell de Cap de Setmana dels caps de l'agrupament, on vam fer una mena de monogràfic sobre educació emocional però des d'un àmbit molt més pràctic, aquesta conferència m'ha donat els recursos teòrics que necessitava per a lligar tot el que vam treballar durant el Consell.

Ara serà questió de començar a aplicar aquestes cosetes que he après, de mica en mica i sense presses, per a veure si millorem aquestes connexions mentals entre el cervell emocional i el cervell del pensament.

Resum de la conferència [en PDF].

Apa. que vagi de gust.