diumenge, 3 de febrer del 2008

Carnaval

Carnaval, carnaval, carnaval te quiero.....

Cap de setmana de carnaval, i quin carnaval!! Tot i que enfeinat he aprofitat al màxim els moments per gaudir d'aquesta festa desbordant de gresca, disbauxa i xerinol·la. Fins avui, de festa nocturna poca... però a l'escola i a l'esplai un munt.

Un servidor formava part de la comitiva de carnaval dalt de la carrossa a l'escola. Divendres al matí amb l'arribada.... impressionant, una cosa d'aquelles que has de viure, que només estant damunt la carrossa es pot sentir, la sensació d'eufòria i de 880 ulls mirant-nos. Una mica de música i tot seguit els rodolins a tres veus del Carnestoltes i la Gresca i la Disbauxa. Després els alumnes de cada curs han pronunciat els rodolins que ha preparat cada una de les classes de cada curs. En acabar?? FESTA!!!


A la tarda tres quartes parts del mateix amb l'afegitó de una engrescadora i espectacular rua de carnaval pels carrers del barri de l'escola! No vas venir? Mira Vilafranca Televisió!

Després.... cap a casa a acabar la 1a part de les memòries que havia d'enviar durant aquesta setmana que, per primera vegada, i sense que serveixi de precedent (i que consti que tinc les meves raons) he entregat a últim moment. Total, que no vaig anar al Ball de Carnestoltes perquè, per acabar-ho d'adobar, tenia una reunió de cau.

Dissabte.... ja, ja, ja... Carnaval Infantil 2008! Eix? Jocs tradicionals i populars (de taula, de carrer...). Parxis, dòmino, monopoli, cocodrilo saca-muelas, tetris, qui és qui?, la oca.... i nosaltres de MATACONILLS!! i guanyadors indiscutibles de millor disfressa! (els premis estan amanyats... de sempre, jeje).

La veritat és que m'ho he passat molt bé. I dilluns a la nit.... MÉS!!! GRan Festa de CARNAVAL a CAL BOLET!!! (emm... i dimarts classe, jeje).

SALUT I FELIÇ CARNAVAL!