dijous, 28 de febrer del 2008

Finito officio

Doncs quina pena.... demà acabo les pràctiques, ja definitivament. Malgrat oficialment les pràctiques s'acabaven divendres passat, el 22 de febrer, des de l'escola se m'ha permès molt amablement de seguir una setmaneta més. Així he pogut aprofitar aquesta setmana de vacances, abans de començar classes, enlloc de quedar-me a casa sense fer res.

I certament l'he aprofitat molt aquesta setmana i de coses n'han passat, jeje. No me n'en penedeixo gens d'haver seguit una setmana més; ans al contrari, si em donéssin una setmaneta més, de segur que, sense pensar'm-ho dues vegades, m'hi tiraria de cap.

A sobre, una instantània del passat 13 de febrer; un detall de la pissarra de 4rt A. Una pissarra amb qui he compartit moltes de les hores d'aquestes pràctiques, i que m'ha embrutat els pantalons foscos unes quantes vegades... Jeje, com enyoraré la classe, als alumnes, a les alumnes, a la tutora, a les altres mestres, als companys de la sala de professors, a les tardes feixugues, als matins actius, al xivarri, a la cridoria del pati, als esmorzars d'aniversari, a les correccions, a les substitucions, a les converses entre canalla, a les bogeries dels nanos, a les fredes sessions d'Educació Física a primera hora del matí quan el Sol despuntava darrera els edificis, a les tranquiles sessions amb mitja classe....

Sniff....

Finito officio