dijous, 27 d’agost de 2009

Festa Major 2009

Ja està. La Festa previa s'ha acabat. Després del Sopar de Caps de Ràngers, el concert al Noi-Noi amb la Banda del Drac i el Figatrònic, podem donar per tancada la prèvia a la Festa Major d'enguany. Ahir, amb la penjada d'estelades va començar un any més el període de Festa més gran de l'any; 7 dies de festa non-stop.

Per cert, la penjada d'estelades cada any millora substancialment. Ahir van presentar una Guita que estava molt currada. Es veu que el cap de la Guita l'ha fet una tal Blanca que és una escultora que també va construir el Xilé del BalldeFoc. Molta festa, gralles, guita, els SexesFoc de Sant Cugat i el segadors! Això sí que mola!

Tanmateix, van tornar a apareixer els dos feixistes de torn que van cremar una bandera espanyola. Personalment no hi ha gaires actes tant repudiables com aquest. Sobretot perquè a mi em rebentaria que algú cremés la senyera símbol de la meva terra. Però vaja, així són aquests antifeixistes superguais. Nota mental: Molt punkis però no saben cantar els Segadors.... que era un xiuxiueig en la llunyania. Molt de puny alçat però poca cosa més.

I després vam passar a l'ajuntament a veure una mica de castells! Si tot va com ha d'anar, tindrem un Sant fèlix dels millors, jeje!

Comencen els concerts nit rere nit i actes i més actes dia rere dia. Per fer boca avui tenim la presentació del nou ball de bastons i un concert a la plaça Jaume I, i demà pregó i concert amb Getrudis i Manolos. Uooooo!!!

Visca la Festa!