dijous, 23 d’octubre de 2008

Anar fent

Per aquestes dates va ser quan va sortir el logo del meu nom. Va ser així, d'avui per avui, en un dels meus rampells d'inspiració. Un logo que anava lligat a les webs que creava (cutres en html, millors en css, curioses en flash...) per pur hobby. Unes webs que no duraven gaire més que uns dies després d'haver-les acabat perquè el realment divertit era fer-les, jeje.

Però aviat, aquest novembre, farà 4 anyets de la darrera aposta, que encara segueix en peu; The Gennius Document. Tot s'ha de dir que el començament era una plantilla base típica i igual a la resta de gent de blogger. Però de mica en mica me la vaig fer meva... l'anava canviant al meu gust; petites coses és clar, perquè el disseny em va captivar molt. També cal dir que el blog ha patit dues resetejades de les grosses sobretot degudes a l'eliminació de les imatges dels comentaris i també perquè quan vaig canviar el model de "categories" vaig preferir resetejar que dedicar-me a ordenar la pila d'articles fets... massa feina, uff!

Ahir?! Gran pel•licula als multicines Cau; pantalla gran, projector, pipes, birres i... EL ÀLAMO i una de riure d'uns "moterus" (J.Travolta), jeje. però ara mateix m'en vaig a celebrar que som dijous nit i que demà no tinc classe. Vaja... una excusa per sortir i tancar la Moderna. He d'aprofitar avui perquè demà tinc "TACA-LEPE-TAMO (TAula de Caps d'Agrupament - LEquip PEdagògic - TAula de MOtivats)" i dissabte sortida de Passos (demà faré un article especial per a la Festa de Passos, de la qual en sóc membre de la comissió organitzadora, jeje).

Apa, me'n vaig cap a la plaça dels garrins a beure i socialitzar-me una micona.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola!
El comentari no va de l'article, sino que avui la Montse i jo hem anat a veure el nou cau. T'hem vist per allà dirigint jocs...ens ha agradat veure't i ens han agradat molt les reformes del Cau.
Enhorabona i felicitats!.
Per cert, hem anat a la sala històrica i m'ha fet gràcia veure aquella foto antiga dels reis. Potser ja no sabies, allò és la plaça de l'església de Torrelles i el rei blanc era...jo!.
Apa, emocionat d'escriure en el teu bloc...et dic adeu!!
Joan