diumenge, 13 de gener de 2008

Els darrers dies

Aquest dimecres passat vaig començar les pràctiques I, és a dir, dos mesets en una escola!!!. Com ja vaig comentar anteriorment, estic al Cristòfor Mestre, l'escola on vaig estudiar de petit (Parbulari i primària) i on vaig fer pràctiques l'any passat.

Quins tres dies més gratificats! Tot i que divendres vaig acabar cansadíssim no ho canviaria per res. Intento aprofitar al màxim cada moment, cada detall i cada situació que se'm presenta; he de tenir en compte que 2 mesos (en realitat 7 setmanes) passen molt, massa ràpid.

Estic a 4rt de primària però espero poder tastar una mica d'altres cursos, per veure una mica el general. L'any passat no ho vaig fer perquè per dues setmanes valia la pena estar 24 hores amb el grup, però aquest any intentaré (demanar, solicitar, suplicar...) fer alguna visita a mode d'observador (i participar si s'escau) en altres cursos com 5è i 6è i, sobretot, sobretot, Anglès.

Per cert, que es veu que es preveu una vaga de mestres pel 14 de febrer.... el perquè és la Lleu d'Educació de Catalunya. Abans de dir res i posicionar-me deixeu-me que busqui de què va aquesta llei i escolti diferents opinions al respecte. Ja informaré...

Canviant radical de tema, divendres a la nit vam tenir el Sopar de l'euro (l'EuroSopar, com m'agrada dir-li). Un bon sopar a base de pà amb tomàquet, embotit, postres i molt molt de vi i cava.... per 1 euro!! Genial!

I això només és el preludi de les Festes d'Hivern de Sant Raimon.

Ahir dissabte, després de fer cau amb els castors i Llops i Daines al matí (que a casa m'aburria, jeje), a les 15.00h vam engegar la 25ena Campanya de l'Ampolla. Teniem una zona de Sant Julià. Crec que és l'any que m'he cansat més. I mira que no vaig pujar a quasi cap pis. Generalment em vaig quedar per baix, per les cases i organitzant una mica la recollida de la zona. El pitjor? El maleït vent fred que es va girar cap a les 6 de la tarda. Vam trigar.... 4 hores i escaix. Vam començar a les 3.30h i vam acabar cap a les 7.30 - 8 del vespre. Vam fer uns palets i cap a casa a descansar.

Apa, que m'he cansat d'escriure. Fins aviat.