dimecres, 5 de desembre del 2007

Rellegir

Hi ha moment en la vida que et planteges que ja és hora de fer quelcom que creus important, que cal fer-ho o sinó, de mica en mica, va esdevenint massa tard. Aquest cap de setmana, potser pel cansament, per la necessitat o ves a saber què, vaig decidir que ja era hora de tornar-hi, de submergir-me una vegada més a món de la lectura.

He tingut moments que he llegit molt, d'altres poc, i d'altres que amb prou feines he obert l'agenda... dels moments de lectura, recordo amb molt alguns llibres del vaixell de vapor (recordeu en Tintoff, el mostre menjatinta), o el mític "Bub" de l'editorial Delta, que vaig llegir mil-i-una vegades de petit on un nen es trasformava en gos i explicava les seves peripècies...

Més endavant vaig llegir-me un llibre que em va agradar moltíssim, sobretot per com estava escrit; Ensayo sobre ceguera on el món sencer es torna cec; no té pèrdua.

Fa uns anyets amb la ja mítica saga Harry Potter i els best sellers Codi da Vinci i Angels i Dimonis... i algunes ferragoses però molt interessants com Els Pilars de la terra i, com no, 1984 de George Orwell.

Aaahhhhhh, faig tard a classee!!!!... segueixo després