dijous, 4 d’agost de 2005

Ego sum ego


Ego
Cabell abundant, que no llarg, i castany, ulls marrons claret, hipermetropia, dues orelles, un nas, dues mans... treballador, responsable, nerviós, eficaç.... una maravella!

...amb un gotim de raïm sota el braç
Sóc de Vilafranca del Penedès, una petita contrada al bell mig de la depressió pre-litoral, en una zona on les vinyes omplen els ulls allà on miris, un racó de món on pots notar la tranquilitat dels boscos poc frondosos i de la brisa suau entre les vinyes o endinsar-te en el sorollós món urbà de la vila.
Situada a mig camí entre Barcelona i Tarragona és un punt ben comunicat però ahora allunyat de la massificació urbana de les grans metròpolis.

Ara per ara...
[ Actualitzant... ]

...raó de ser?
[ Actualitzant... ]

Aparentment professional [TheGenniusDocument, 2005-2011]
He dividit el blog en diversos espais tot i que després faré el que em surti de la punta de la pastanaga, vaja, que vaig ampliant:
  • Opinió: la meva senzilla i humil opinió sobre temàtica diversa.
  • Curiositats: Vídeos de la Festa Major de Vilafranca, ja siguin castells, bestiari, balls, etcètera. Aquests vídeos els trobareu al youtube. També altres coses que trobi per internet com acudits, animacions flash, i tot de coses que jo, evidentment, consideri com a curiós i d'interès general, jeje.
  • Imatges: Fotos que he fet jo i que, o bé són molt boniques, o són d'allò més estranyes i curioses.
  • Documents: articles i textos de pròpia creació o fruit d'alguna conferència a la que he assistit. No sé... hi haurà una mica de tot. Allò que consideri que pot sortir a la llum i que és prou interessant per a qualsevol de vosaltres. Sobre que? Educació és clar.
  • Frases: De resultes dels llibres que em vaig llegint, aniré fent una recopilació de frases que trobi interessants i, pel meu gust, d'allò més curioses o reflexives. Com suposareu, és un ítem clarament subjectiu.

Què vols de mi?..... Digué el mirall!