divendres, 1 de maig del 2009

Perquè serà...

Avui m'agradaria dedicar un espai a un dels gran programes del panorama actual televisiu. D'entre tota la merda i porqueria, pudenta i pedant, que apareix per la caixa tonta, hi ha alguns programes que resalten per la seva qualitat... i quina qualitat nano!

I d'entre aquests hi ha l'Alguna Pregunta Més, conegut més per APM. Un programa de zàping que ha trencat esquemes, que va més enllà de la simple recopilació d'imatges i pifies... és el toc original d'utilitzar altres imatges de televisió per comentar les noves pifies i situacions de la setmana. I clar... el repartori va augmentant. Qui no recorda les primeres èpoques de l'APM on utilitzaven la imatge d'aquella noia vestida de Sadomasoquista amb el fuet... Zas! I ara ja tenen les plantofades, els Xofs... i tota la saga de culers, que ajuden moltíssim.

Un gran programa amb cada vegada més novetats: Xofs, Sputnik, Per un Tub, La parabòlica, Desinformatiu, El defensor de l'espectador (100% culers).... i l'immillorable Pressing APM (els famosos contra les seves pífies). Clar que venint de persones com en Carles Capdevila, què et pots esperar... un programa immillorable i amb contingut.

Que segueixin així, perquè milloren la qualitat de vida dels catalans i catalanes (i dels espanyols que ens miren pel YouTube).